bmp
01 / 01
BUILDING MY PLACE

BUILDING MY PLACE

RAZVOJ

Razvijamo idejna rješenja uz uvažavanje uvjeta i zahtjeva koji dolaze iz okruženja projekta, a s ciljem postizanja ekonomičnih i izvedivih planova. Za potrebe prezentacije osnovnog koncept projekta našim partnerima pripremamo analizu strateških opcija i vizualizaciju koncepta.

PLANIRANJE

Izrađujemo izvedbene detalje objekata koji sadrže jasna, izvodljiva i suvremena rješenja, koja, u okviru graditeljskih ograničenja, susreću zahtjeve klijenta. Projektiramo jedinstven, visoko kvalitetan i ugodan prostor, bilo javni, komercijalni ili privatni, koji ispunjava moderne estetske i tehničke standarde.

ZAVRŠNI PROJEKT

Naš tim stručnjaka iskusan je u vođenju i izgradnji projekata sa složenom organizacijom, kompleksnim tehnološkim procesima te složenim ugovorima. Naša uloga je postaviti osnove i principe projekta te zadati odgovarajuće tehničke standarde, koji će biti sadržani u svim elementima projekta.

Stambeni projekti

kompaktno, urbano, zeleno

KOMPAKTNO

Prvi kriterij kojim se vodimo u projektiranju stambenih objekata. Primjenjujemo napredna tehnološka i arhitektonska rješenja kako bismo omogućili visoku kvalitetu življenja i doprinijeli razvoju naselja u kojemu se objekt nalazi. Rezultat su jedinstvena rješenja koja ispunjavaju sve zahtjeve modernog života.

URBANO

Drugi kriterij kojemu je zadatak u projektiranju osigurati bogatstvo života. To znači prikladna kombinacija stanovanja, radnih mjesta, kupovine i lako dostupnih sadržaja za slobodno vrijeme. Zato pomno biramo projekte u koje ćemo ulagati.

ZELENO

Treći, možda i najvažniji, kriterij. Posebnu pažnju tijekom projektiranja posvećujemo stvaranju veće količine slobodnih i zelenih površina u okolici objekta. Tako osiguravamo veću kvalitetu stanovanja i stavljamo naglasak na brigu za okoliš.

Briga za okoliš
u projektiranju stambenih objekata

Ovisno o uvjetima, u svoje projekte planiramo sljedeće:

  • okoliš bez automobila – pozicioniranje parkirališnog prostora u podzemne etaže za maksimalno zelene površine
  • izgradnja dječjih igrališta i vježbališta za odrasle
  • izgradnja parka za kućne ljubimce
  • parkirna mjesta za punjenje električnih vozila
  • odlaganje otpada u posebnim podzemnim spremnicima rješava problem mirisa i higijene okoliša
  • pametno planiranje zelenih otoka za veće recikliranje otpada
  • sustav prikupljanja kišnice pomoću posebnih spremnika sa otvorenih površina može se koristiti na navodnjavanje okoliša pri čemu se,osim brige za okoliš, smanjujuju troškovi redovnog održavanja,
  • energetski certifikat A+ kojim potvrđujemo posebna tehnološka rješenja i ugradnju materijala i opreme za nisku potrošnju energije.

Retail Parkovi

pristupačno, jednostavno, moderno

Pristupačno

Inteligentno smješteni na prometno povezanim pozicijama, retail parkovi lako su dostupni čak i u vrijeme najveće gradske gužve. Kupci tako više ne moraju gubiti vrijeme u koloni, već svoju kupovinu mogu obaviti kad im najviše odgovara. Besplatan parking dodatna je prednost.

Jednostavno

Jednostavan i funkcionalan dizajn značajno olakšava snalaženje u prostoru pa je tako svaka trgovina kupcima na dohvat ruke. Takav prostorni raspored i samim trgovinama značajno olakšava dostavu i logistiku poslovanja.

Moderno

Dostupnost i raznolikost trgovina na jednom mjestu odgovaraju potrebama modernog načina života. Pregršt otvorenog prostora otvara mogućnost za postavljanje dodatnih sadržaja i aktivnosti na svježem zraku.

kontaktirajte nas

kontakt
+385 01 4814 809
bmp@bmp.hr
Radnička cesta 180
10000 Zagreb
Hvala! Vaša poruka je uspješno poslana.
Oprostite, Vaša poruka nije poslana. Pokušajte ponovno.