bmp
01 / 01
BUILDING MY PLACE

Najambicioznije ideje pretvorimo u stvarnost.

BMP ASSET d.o.o. za savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem osnovan je kako bi klijentima ponudio konkurentniji i moderniji pristup investicijama u graditeljstvu. Vodimo se principima proaktivnog poslovanja te na taj način neprestano stvaramo nove vrijednosti za klijente.

Upravo se zato za svaki projekt udružujemo s odabranim partnerima za koje znamo da će dodatno unaprijediti vaš krajnji rezultat. Da smo u tome uspješni pokazuje i činjenica da smo u posljednjih desetak godina sudjelovali u realizaciji izgradnje 25 trgovina robe široke potrošnje te u izgradnji preko 1500 stanova.

BUILDING MY PLACE

MODERNA RJEŠENJA

Svoje znanje, iskustvo i vještine koristimo da i najambicioznije ideje pretvorimo u stvarnost. Rezultat su jedinstvena i moderna rješenja utemeljena na društveno-kulturnim i građevinsko-tehničkim vrijednostima.

INVESTITORI

Kao Investitori u izgradnji upravljamo projektima u svim fazama njihovog razvojnog ciklusa. Počevši od analize stanja na tržištu nekretnina, otkupa zemljišta i stjecanja vlasništva nad nekretninama namijenjenim za daljnju investicijsku izgradnju i prodaju pa do razvoja idejnih koncepata, pripreme arhitektonskih rješenja te ishođenja potrebne dokumentacije za izgradnju. U suradnji sa našim kooperantima u konačnici ulazimo i u izgradnju objekata raznih namjena.

RETAIL

Naše djelovanje organizirano je u dva sektora: stanogradnju i razvoj retail trgovačkih centara HEY Parks.

mi gradimou cijeloj hrvatskoj

Zagreb

Vukovar

Šibenik

Zadar

kontaktirajte nas

kontakt
+385 01 4814 809
bmp@bmp.hr
Radnička cesta 180
10000 Zagreb
Hvala! Vaša poruka je uspješno poslana.
Oprostite, Vaša poruka nije poslana. Pokušajte ponovno.